Blog

Buyer Network Marka Ailesi ve Tüsayder İşbirliğine İmza Attı

Kategori: Bizden Haberler
Eklenme Tarihi: 25.08.2020 18:13
Yazar: Sıla Çil

Okuma Süresi: 1 dk


Buyer Network Marka Ailesi ve Tüsayder İşbirliğine İmza Attı

Satınalma ve tedarik zinciri mesleklerinin ülkemizde gelişimine büyük katkı sağlayan Buyer Network ve Türkiye Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği – Tüsayder işbirliğine imza attı. Mesleğin gelişimi için ortak projelerin üretilmesi, konferans, eğitim ve webinarların düzenlenmesinde mutabakata varıldı.

İşbirliği ile ilgili Buyer Network Marka Ailesi kurucu ortağı Prof. Dr. Murat Erdal şunları söyledi:

Buyer Network İş ve Ticaret Platformu olarak sektörel ve mesleki işbirliklerine büyük önem veriyoruz. Ülkemizde B2B ticaretin gelişiminde önemli bir mesafe aldık. Bugün kurumsal pazarda 9.000 üyemizle ilişki geliştirmek isteyenler için stratejik bir platform haline geldik. Satınalma Dergisi olarak 8. senemizdeyiz. Tüsayder ve Dernek Başkanımız Sn. Murat Altun büyük bir özveri ile ülkemizde satınalma mesleğin gelişimi için büyük çaba harcıyor.
Birlikte çok yönlü çalışmalar yapacağımızdan eminim. İşbirliğimiz hayırlı olsun.

 

Tüsayder Başkanı Sn. Murat Altun ise şu değerlendirmeleri yaptı:
Ülkemizde satınalma mesleğinin gelişimi için önemli projelere imza attık. Dijital çalışmaları ve dayanışmayı her zaman önemsedik. Aynı amacı ve ortak hedefleri olan iki büyük kurumun birlikteliğini önemsiyoruz. Buyer Network kurucusu Prof. Dr. Murat Erdal ile birlikte mesleğin gelişimine büyük katkılar sağlayacağımızı düşünüyorum.

 

 

 

 


Tüsayder | Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği

www.tusayder.org

Bu içeriği paylaşın
Twitter Facebook Whatsapp LinkedIn
Bu kategorideki diğer içerikler
Yeni Normalde Dijital Satınalma ve Kurumsal Dönüşüm

Yeni̇ Normalde Di̇ji̇tal Satınalma Ve Kurumsal Dönüşüm

27 Ekim Salı Günü Saat 14.00'te Yeni Normalde Dijital Satınalma Uygulamalarını ve Kurumsal Dönüşümü konunun uzmanlarından dinleyeceğiz. Bigg Plus Onnet-B2B CEO'su ...

Buyer Network Marka Ailesi ve Tüsayder İşbirliğine İmza Attı

Buyer Network Marka Ai̇lesi̇ Ve Tüsayder İşbi̇rli̇ği̇ne İmza Attı

Satınalma ve tedarik zinciri mesleklerinin ülkemizde gelişimine büyük katkı sağlayan Buyer Network ve Türkiye Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği – T...