Blog

Satınalma Dergisi Aralık 2020 Sayısı Öğrenme Merkezinde

Kategori: Satınalma
Eklenme Tarihi: 11.12.2020 22:22
Yazar: Prof. Dr. Murat Erdal

Okuma Süresi: 2 dk


Satınalma Dergisi Aralık 2020 Sayısı Öğrenme Merkezinde

DeÄŸerli yöneticiler, 

 

2020 yılının son sayısı ile karşınızdayız. Åžirketlerimiz yılı kapatma açısından hayli hareketli. Hedefler tartışılıyor, veriler analiz ediliyor ve kuÅŸkusuz yeni yıla iliÅŸkin planlar ve gündemler gözden geçiriliyor. 

2020 pandeminin saÄŸlık ve ekonomik etkilerini iÅŸ ve sosyal hayatımızda yoÄŸun ÅŸekilde hissettiren bir yıl oldu. Çocuklarımız okullarından uzakta kaldı. Bizler daha önce hiç yaÅŸamadığımız bir ÅŸekilde iÅŸlerimizden ayrı kalarak çalışmaya devam ettik. Her bakımdan zor bir yılı geride bırakıyoruz. Aşı konusunda ümit vaat edici adımların atılması hepimizi sevindiriyor. 2021 ortalarına kadar önemli bir mesafe kat edilmiÅŸ olacak. Umarız 2021 yılı saÄŸlık ve iÅŸ hayatı açısından olumlu bir yıl olarak aklımızda yer eder.

 

Teknoloji yatırımları ve lojistik operasyonlar üzerinde daha fazla durulmaya baÅŸlandı. Esnek çalışma ÅŸekilleri tüm sektörlerde yaygınlık kazandı. Ä°nternet tabanlı toplantılar hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. 

 

Satınalma ve tedarik zinciri dünyası açısından durum deÄŸerlendirilmesi yapıldığında stratejik ve operasyonel riskleri konuÅŸmaya devam edeceÄŸiz. ÇoÄŸu ÅŸirkette uzun dönemli satınalma yol haritasının hazırlanması ve gelecekte olası darboÄŸazlara karşı önlemlerin alınması ana gündem maddesi oldu. Tedarikçi iliÅŸkileri temelinde yerel tedarikçilerle iÅŸ toplantıları ve uzun dönemli çalışma niyeti üzerinde duruluyor. 
Kur dalgalanmaları, vergiler, artan maliyetler ve lojistik sıkıntılar nedeniyle daha fazla yerli tedarikçilerle neler yapabiliriz konusu sorgulanıyor.  Tehditler ve fırsatlar tek tek inceleniyor.

 

 

            Yöneticilerimizle Uzaktan ÖÄŸrenme Programını Devreye Aldık 


“Åžirketler ÅŸirketlere anlatıyor” anlayışı ile saha tecrübesi yüksek yöneticilerimizin iÅŸ deneyimlerini paylaÅŸmalarını istedik ve bu konuda çok güzel dönüÅŸler aldık. Ocak 2021’de baÅŸlıyoruz. MeslektaÅŸlarımız Katılım Sertifikası ve sürpriz armaÄŸanlar elde edecekler. Açık eÄŸitimlere 
https://webinar.buyernetwork.net platformumuzdan ulaÅŸabileceksiniz.

 

Kurumsal Olarak Dijital Dergi Abonesi Olun Tüm ArÅŸive Sahip Olun

 

            Tüm satınalma, lojistik ve tedarik zinciri çalışanlarınıza yeni yıl hediyesi verin. Kurumsal ÅŸirket üyeliÄŸi saÄŸlayarak Satınalma Dergisi 96 sayıya ve gelecek bir yıl tüm yeni sayılara Learning.buyernetwork.net üzerinden eriÅŸebilirsiniz. Ayrıca ÖÄŸrenme Merkezi üyeliÄŸi ile kiÅŸisel ve mesleki geliÅŸime destekleyici dokümanlara ulaÅŸabilirsiniz. 

 

            Ticaret Portalımızı Aktif Kullanın

 

             Alım talepleri, satış ilanları, makine, iÅŸyeri kiralama ve proje duyurularınızı ücret ödemeden  ticaret.buyernetwork.net Portalına girebilirsiniz. Ä°lk adım BuyerNetwork.net e kullanıcı (ücretsiz) giriÅŸi yapmak. 1 dakika içerisinde iÅŸlemlerinize baÅŸlayabilirsiniz. 

 

Sağlıklı dolu bir yıl dilerim.

Keyifli Okumalar

Bu içeriği paylaşın
Twitter Facebook Whatsapp LinkedIn
Bu kategorideki diğer içerikler
Pazarlık Stilinizi Öğrenin

Pazarlık Sti̇li̇ni̇zi̇ Öğreni̇n

Pazarlık Yetkinlik DeÄŸerlendirme Anketini doldurmak için tıklayınız.  ...

Tedarik Zinciri Gündem Temmuz 2023 Klasörü

Tedari̇k Zi̇nci̇ri̇ Gündem Temmuz 2023 Klasörü

DeÄŸerli Yöneticiler, Tedarik Zinciri Gündemi ile yeni bir sayfa açtık. Kısa zamanda 700’ün üzerinde sektör yöneticisine ulaÅŸtık.ÇalışmanÄ...

Satınalma Dergisi Aralık 2020 Sayısı Öğrenme Merkezinde

Satınalma Dergi̇si̇ Aralık 2020 Sayısı Öğrenme Merkezi̇nde

DeÄŸerli yöneticiler,    2020 yılının son sayısı ile karşınızdayız. Åžirketlerimiz yılı kapatma açısından hayli hareketli. Hedefler tartışılıyor, veriler anali...

Müzakere Okulu Vaka Analizi Yarışması

Müzakere Okulu Vaka Anali̇zi̇ Yarışması

  Vakayı görüntülemek için tıklayınız.  ...

Doğru Talep ve Satınalma Mesleğinin Doğruları

Doğru Talep Ve Satınalma Mesleği̇ni̇n Doğruları

Ä°ÅŸin BaÅŸladığı YerDOÄžRU TALEP ve SATINALMA MESLEĞİNÄ°N DOÄžRULARIProf. Dr. Murat ERDAL Sektörde “satınalma taleple baÅŸlar taleple biter” söz&...